Mammadieetti Laihdutus ja ravitsemus - Tietoa, taitoa, laihtumisen iloa!

 

Tule mukaan jos:

     Haluat tosissasi laihtua.
     Haluat jakaa kokemuksesi muiden kanssa.
     Olet valmis pysymään mukana vähintään yhden kuukauden.
     Kaiken kokoiset laihduttajat muutaman kilon tiputtajista ylöspäin
            ovat tervetulleita.

Nettiyhmissä voit piipahtaa kertomassa tuloksistasi ja vaihtamassa ajatuksia muiden ryhmäläisten kanssa silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kun olet kerran päässyt johonkin ryhmään, saat jatkaa omaan tahtiisi niin kauan kuin haluat - takarajaa ei ole, kunhan pysyt aktiivisena kirjoittajana. Voit myös osallistua ryhmäläisille tarkoitettuihin kampanjoihin ilman erillistä maksua.

Ryhmiä on kahta lajia: vakioryhmät ja raskassarjalaisten ryhmät. Vakioryhmät on tarkoitettu kaikille, joilla on tavoitteena laihduttaa 3 kiloa tai enemmän. Raskassarjalaisten ryhmiin on alarajana vähintään 15 kg:n laihdutustavoite. Ne on perustettu raskassarjalaisten omasta toivomuksesta. Ryhmien koko pyritään pitämään noin 10-40 henkilönä.

Ryhmiin, niiden toimintaan ja sääntöihin voit käydä tutustumassa ryhmien kotisivun kautta. Kotisivuilta myös selviää, mitkä ryhmistä ovat täydennysvuorossa ja mitä kampanjoita on meneillään. Ryhmiin on keväästä 2001 lähtien ollut pieni ilmoittautumismaksu. Jos haluat mukaan, pääset yleensä aloittamaan 1-5 arkipäivässä, ellei etusivulla ole muuta mainittu mahdollisista loma-ajoista.

Ryhmiin otetaan ainoastaan täysi-ikäisiä jäseniä.

Palaa takaisin

 

 

 

www.mammadieetti.net