Mammadieetti

Mammadieetin Laihdutusryhmien Säännöt

Ryhmä toimii näin:

  1. Ryhmän varsinainen kokoontumispäivä on maanantai, jolloin jokainen jäsen käy jättämässä viikkoviestinsä ryhmän vieraskirjaan. Jos maanantai ei jostain syystä sovi, voit käydä jättämässä viikkoviestisi jonain muuna päivänä. Kirjoittelu on tietysti sallittua myös välipäivinä, jos vain juttua riittää!

  2. Viestiin tulee nimimerkkisi (valmiina), viikon laihdutustuloksesi ja kuulumisesi (laihdutus ja/tai muut asiat). Voit luonnollisesti myös esittää kysymyksiä tai ehdottaa puheenaiheita muille ryhmäläisille. Kirjoita kohtaan "kg" viimeisimmän punnituksesi tulos ja pudotus viimekerrasta, esim. 70 kg (-800 g).

  3. Ryhmään kerran jo päässeillä on etuoikeus jatkaa niin kauan, kuin he haluavat.

  4. Jos olet välillä poissa esim. matkoilla, tai kun lopetat, ilmoitathan siitä ryhmän vetäjälle ja muille ryhmäläisille vieraskirjan välityksellä! Yli kolme viikkoa ilmoittamatta poissa olleet katsotaan luovuttaneen paikkansa muille.

  5. Jos kesken laihdutuksen huomaat olevasi raskaana, voit pitää paikkasi ryhmässä, vaikka et raskauden aikana voisikaan laihduttaa, kunhan käyt viestittämässä ryhmässä kuulumisiasi edelleen säännöllisesti vähintään kerran kuussa. Synnytyksen jälkeen voit taas jatkaa normaalisti.

  6. Repsahdukset, epäonnistumiset ja takaiskut ovat tietysti sallittuja ja ihan luonnollisia, eikä niitä tarvitse häpeillä muiden ryhmäläisten silmissä. Ryhmän tarkoitus on kannustaa positiivisessa mielessä, ei tuomita tai hiostaa. Vain yleisen tappiomielialan levittäminen on kiellettyä - kaikki muu on siis sallittua!

 

HUOM! Laihdutusryhmän vieraskirja on tarkoitettu vain ryhmäläisten keskinäiseen viestintään. Mukaan pääsee ilmoittautumalla.

Vieraskirjan lukeminen sen sijaan on vapaata muillekin!

 

Palaa takaisin

 

www.mammadieetti.net
©Anneli Auer