Mammadieetti - kevyt elämäntapa uuden ajan naisille

KirjauduAloita laihdutus nyt

r.gif (56 bytes)
r.gif (56 bytes)


Mammadieetin Kirjekurssi 5.0

kirjekurssi

Laihdu syömällä oikeaa ruokaa

Mammadieetti teki sen, mitä jokainen laihduttaja on aina toivonut: selkeät ja
helppokäyttöiset ohjeet, joilla kuka tahansa voi luoda itselleen omannäköisen
ja toimivan ohjelman. A
loituspaketti kootaan henkilökohtaisesti sinulle omista
t
arpeistasi ja toivomuksistasi lähtien. Vuonna 2007 jatkamme hyvää palautetta
saanutta linjaamme entistä laajemmin vaihtoehdoin. Tutustu ja tule mukaan!

-- OHJELMA, JOKA TOIMII SINUN EHDOILLASI

Kasvissyöjä vai kaikkiruokainen? Höyhensarjalainen vai satakiloinen? Sinkku vai suurperheellinen? Kotikokki vai ravintolaruokailija?

Kerro meille tilanteestasi, ja saat heti ensimmäiseksi selkeät ohjeet ja henkilökohtaisen aloitusehdotuksen, joilla luot oman ohjelmasi. Näin saat parhaan hyödyn kurssista ja pääset nopeasti alkuun.

TIETO, TAITO, JATKUVUUS

Kirjekurssi opastaa sinut askel askeleelta kohti kevyempiä elämäntapoja ja pitää huolen siitä, että innostus ei lopahda liian aikaisin.

Varsinaiset kurssikirjeet ilmestyvät sähköpostiisi kerran viikossa. Niissä käydään läpi tärkeimmät laihdutukseen liittyvät kysymykset, ja kannustetaan pääsemään yli laihduttajan yleisimmistä kompastuskivistä. Niissä on myös "sitä jotakin", mikä auttaa jaksamaan. Opit tekemään parempia valintoja ja saat konkreettisia ohjeita kokeiltavaksi.

Lisäksi saat kurssin ajaksi käyttöoikeuden henkilökohtaiselle jäsensivullesi, jonne voit kirjata painonpudotuksesi viikoittain ja saat lisää laihdutusta tukevaa materiaalia.

PYSYVÄSTI HOIKAKSI

Mammadieetin päätarkoitus on auttaa sinut pääsemään pysyvästi sellaiseen olotilaan, jossa sinun on hyvä olla ja olet tyytyväinen itseesi.

Mammadieetti on riittävän tiukka, jotta tiedät laihtuvasi terveellisesti, mutta samalla riittävän joustava, jotta voit tehdä siitä oman näköisesi. Kun kurssi päättyy, Mammadieetti jatkuu osana jokapäiväistä elämääsi. Ota Mammadieetti ystäväksesi, joka johdattaa sinut askel kerrallaan uuteen elämäntapaasi!

liity.gif (333 bytes)

 

Etusivulle
etusivulle
©Mammadieetti 2000-2007